Partners in crime

Härligt att hon är tillbaka Sonny. Som jag har saknat henne.

Igår drabbades jag av matförgiftning eller magflunsa eller vafan det var:

Jag:

-Va dåligt ja mår. Måste nog spy.

Sambo:

-Det kanske är en mensflärp.

Jag:

-?

Och Sonny, tycker du skinkregn är äckligt så smaka på mensflärp.

Spotify playlist

Eftersom jag har bredband nu så kom jag på att jag ju kan enjoya Spotify igen!

Så jag slängde lite snabbt ihop en playlist som heter "Unpacking", som jag ska gå loss till nu då jag packar upp kartongerna.

Men nu då jag ska dela den med er som alla verkar göra nu förtiden så går det tydligen bara med premium. Stämmer det, eller gör jag något fel?

Ringo

Han är ju fantastiskt söt, den där Ringo.

Flyttad.

Mördarhelgen är över. Jag såg verkligen inte fram emot flytten, och det med all rätt. Fy fan! Men står lådorna och kassarna på plats. Nästan alla är uppackade också. Snyggt jobbat, om jag får säga det själv.

Men det största lyckoruset just nu är att lägenheten i Horan är städad och tömd. Och jag har slängt nycklarna i brevinkastet.

Nu är det ju bara att hoppas att de som hyr i förstahand har en egen uppsättning nycklar. Så att jag kan släppa det nu.

För första gången på ett år har jag bredband hemma. Mmmmm! Här ska slösurfas! DET, kära vänner, det är vardagslyx.

sms konversation:



-Vad är det här för gravvo? Är du sugen?

-Jag är för trött för att prata tele! Jag loggar in på msn. Se mig där om du vill!/Sonny

-Jonny har bloggar.

-T

-Snyggt! Ska kolla!

-Haha! Jag skrattar lika gott varje gång. :-) de här kan bli bra asså! Då det gått en månad eller ett par veckor och vi kommit ihåg på riktigt tycker jag vi kan länka till den på våra facebooks. Så får vi lite läsare. Sen finns ju alltid bloggportalen. nu är jag i Iggesund. Det luktar. Kram.

-Ja det låter bra. Det känns kul. Hahha höll på att bli kuk. Hälsa igge och granc. Lyxigt!

-Herregud alltså förlåt! Jag bara pratade och pratade och pratade. :-(

-Nä eller jo, du babblade och frågade mig och jag hann inte fråga om dig. haha :(

-Hade du nåt särskilt på hjärtat, hjärtat?

-Nä eller jo, jag ville höra din röst och det är ju något alldeles extra. Men det tar vi när tid finnes...

-Tja! Hur går flyttn?

-Såhär!



-Såhär!

-Ser ut som det ska. :)

-Jä! (Lägg ut dialog och bild på bloggen vetja. Inklusive parentes. F.ö. gillar jag att parentesen är längre än den föreliggande meningen.)

-Sådär, nu är det gjort. Nu ska ja bara lägga ut skiten på fb. Kram på er!

This is the Malkins. Lika som bär.


Balkangung

Det är verkligen en kostig frilla på Serbiens kille till bidrag. Återigen. Men han har pimpat upp bidraget lite. Måste erkänna att det var till det bättre. Tur det.

Hur har hon det med fötterna ensamma mamman? Är de verkligen kvar på jorden?


Du pratar alltså om otrohetsryktena?

– Ja, det är mycket prat om att han (Oscar) skulle ha varit otrogen. Inte bara här i lilla Karlskoga pratas det, utan överallt dit jag kommer snackar alla om det, säger Helena med en suck.

 

-Expressen


DC


Jag och Sonny träffades på fest i Washington DC då vi var unga och oerfarna. Livet i DC var rätt nice. Vi lekte med barnen och hjälpte till med läxor lite då och då. Övrig tid spenderade vi lönen på smink, limmoturer och iced vanilla latte på Starbucks. När pengarna var slut körde vi med Diet coke och free refill på sportbaren vid Pentagon.

Apropå limmoturer tänkte jag visa en variant Adde visade mig. Introt är typ 4 minuter men den är värd att vänta på. Tro mig!

Farväl

Nu lämnar jag Hornstull och jag skulle gissa att jag aldrig mer kommer att flytta hit igen. Det är synd, för jag gillart!

Vårt sexistiska projekt!


Jakten på det perfekta frikortet börjar här! Med följande motivering:

Vem kunde tro att denna sjuka blandning av punk, white trash och
hip hop skulle resultera i en förjävla het senig kille?


Dagens Elle

Tuesday, May 25 Project management 101 is the order of the day.  You can tackle anything, Aquarius,  if you break it down into medium sized pieces,  and smaller pieces inside that.  Start from the finish line and plan your way  "backwards" from there.  What's the final outcome you'd like to end up with?  What milestones need to be reached along the way?  What people power and resources do you need  to harness in order to get started?  Map it all out on paper today and you'll feel  ready to take the first step tomorrow. Det låter som en väg att gå!

03:45

Fan va tidigt. Nu är hon 05:33 beep! Norrland är ljust. Jag är pigg. Pojkarna sover som grisar. Vad gör man den här tiden? Delar ut tidningen, går hem från krogen, ammar bebisen?

såhär ser adde ut när han städar



Sonny gör som en tjej bör.

Jag flyttar till helgen. Därav den totala absencen (frånvaron, alltså), den senaste veckan.

På grund av flytten la jag tidigare idag ut annonser på Blocket. Runt 19-tiden ringer en svensk man som lät att vara i 40-50 års åldern som var väldigt angelägen att komma och titta på min Malmbyrå i björk.

Han skulle vara här på fem minuter.

Vad är det första en tjej gör då en främmande man ska komma och hälsa på lite spontant sådär? Jo, hon ringer och meddelar någon annan. Till exempel sin pojkvän. Hon ber pojkvännen ringa upp om en halvtimme för att kolla att hon lever. Svarar hon inte då så lever hon förmodligen inte. Då är det uppenbart att den främmande mannen är mördaren. Därför ser hon också till att skicka den främmande mannens telefonnummer till pojkvännen, så att polisen lätt kan spåra mördaren och bura in den jäveln.

Fem minuter har passerat, och den främmande mannen möter mig i trapphuset. Han ser ut som en knutte från Svavelsjö MC, iklädd målarkläder. Långt grått skägg och håret i en svans. Men han utstrålar inget annat än pure goodness (ren godhet, alltså). Tänk dig en nallebjörn med Tomtens leende och Jesus ögon.

Han köpte Malmbyårn. Han fick ett Lackbord på köpet. Han tog i hand och tackade hjärtligt flera gånger.

Jag ringde upp pojkvännen och sa att jag fortfarande lever, precis som en tjej bör göra efter att en främmande man varit på besök.


Ps. På tal om pojkvänner - Ni har väl inte missat Jonnys killes senaste singel?


addeboyvscliff feat. eboi and adam tensta: sinner

Adde och Hannes har släppt en ny singel tillsammans med Eboi och Adam Tensta. Visst är han är grym min sambo?


Golfen

Första golfrundan för säsongen är avklarad. Det gick ganska bra. Vad jag hört har Sonny ärvt några proffs-fru-klubbor av skönisarna de köpte nya lyan av. Det här bådar gott för vintern tycker jag. Då blir det partripp till Spanien. Tänk solkusten, tänk vackra öppna ytor, tänk hav, tänk lyx, tänk värme, tänk stek, tänk tänk tänk!
Här är vi i vinter!



Vi har också blivit med bil. Med hund kommer bil. Det är så det funkar. Det är en Renault från -98 med sjukt mycket förvaringsutrymmen. Jag vet inte riktigt vad men satan vad vi ska förvara! 

Vi vägde Malkin idag. Han har sprängt den aktningsvärda 15kg gränsen. Alltså lika mycket som fodersäcken vägde när den var full. Jag fick hjälp av mamma för att bära hem den men Malle kan jag fortfarande bära ut på kissrunda. Om man räknar sin matte lite kvickt kan man anta att jag blivit starkare men ser man till graden av fysisk träning jag fått under valptiden så är det mer troligt att jag förslappats och att Malle är mer följsam än en säck Royal Canin.




Sonny, hur ser din basrutin ut? Jag fläker ut min här...



1. Jag jobbar i block kan man säga. Börjar med håret. Sjukt prisvärt det här Syoss. Sen har jag saltvattenspray för att försöka se mindre snäll ut.
2. Kör på biologisk hudvård från Marja Entrich. Ej djurtestat. Solstiftet har ja till läpparna. Finns inget bättre läppbalsam.
3. Mitt lilla kit. Salig blandning för att göra mig mindre lik en guldfisk.

Angående Muhammeddagen

Det här med dessa Muhammedkarikatyrer. Jag ser inte anledningen till att vi som är lyckligt lottade att bo i ett land med yttrandefrihet ska använda oss av den för att kränka människor med en annan religion. Jag förstår att satir ska vara elakt och att konst ska väcka debatt men räcker det inte så? Ska vi alla börja säga till folk att de är feta och fula bara för att vi får? Man behöver inte trampa på dessa tår om och om igen för att budskapet om yttrandefrihet ska gå fram. Det finns bättre sätt att hävda yttrandefriheten på än att utlysa en Muhammedkarikatyrdag. Smygrasisterna har nu en täckmantel att härja fritt under och extremisterna har ännu en anledning att hata i religionens namn. Lika väl som jag inte förstår karikatyrerna så förstår jag inte hur man kan utfärda skottpengar på en annan människa oavsett vad han eller hon har gjort. Grattis bägge sidor för lyckad idioti. Kära goda Gud, jag önskar alla politiskt och religiöst oberoende utbildning. Och en gnutta bondförnuft.

balkongsdiskussion


jag: -syns mina celluliter mycket?

sambo: -det beror på hur du rör dig.

jag: -vaddå syns det mer än på de flesta?

sambo: -nä.

jag (en halvtimme senare): -men syns de nu?

sambo: -nej, de syns inte, men vad är det för streck som syns på låren?

jag: -det är cellulitskuggorna...


Jobbar hårt



Ska strax logga in till en chatburen fokusgrupp om ketchup. Hej!

Var är Sonny?

Här! Jag finns. Men jag är tyst. Just nu. Imorn låter jag igen. Hej.

Självmedicinering



Det var städdag på golfklubben idag och jag drog mitt strå till stacken. Pollensäsongen är dock igång så tio minuter efter hemkomsten förevigades jag på detta vis.

Tanning på balkongen



Hela familjen på balkongen: Adde tillverkar nya beats medan jag och Malkin käkar grukstavar och bättrar på brännan...

hej kosing och hej fame på svenska


Niklas Wahlgren och Laila Bagge är väl Gagas blygsamma svenska motsvarighet vad gäller "hej kosing, hej fame". Assmart att sälja sitt bröllop och bröllopsresa till medierna ju. Katching! Och, det här husbygget. Jag är avis. Ska tillägga att jag tycker Laila är grym. Niklas är inte lika grym men vem bryr sig?

fenomenet gaga med jonas åkerlund



jag gillar ju verkligen gaga. att springa runt i underkläder och inspireras av porr och våld är utan tvekan diskutabelt: men still, hej kosing! hej fame!

Organisation


Igår organiserades det här hemma. Är det osunt att känna att livet får en högre mening när man just storstädat?

  • Min förhållningsregel är: Dräll inte med en massa småprylar.
  • Sambons förhållningsregel är: Ställ in disken i diskmaskinen.
Om man måste välja så tar jag röra. Framför smuts alltså.


Jag har även två projekt som jag tänkt att få till, utöver vårstädningen.

  1. skaffa en bil
  2. skaffa en IMac


Lägg märke till att jag valt ordet skaffa, inte köpa. Det är det som gör det hela lite svårmanövrerat.

Högstadiehumor

Jämte mig på bussen idag satt tre killar i trettonårsåldern. En av dem ville dra ett skämt, men tvekade eftersom det kanske fanns folk på bussen som skulle höra och ta illa upp. Men efter lite tjat från polarna så gav han med sig.

- En neger sitter i en bil. Men vem är det som kör?
- Polisen!

Polarna höll med om att den var lite på gränsen till okej. Och som om för att liksom kompensera det hela:

- Var sover lejonkungen?
- I simbassängen.


dröm

I natt drömde jag att jag och kronprinsessan var på en gemensam terapisession hos en gammal alkis. Den gick ut på att tala om sig själv och att äta sushi. Vickan bestämde sig för att gå tidigt. När hon lämnat stället berättade alkisen för mig hur konstig han tyckte att hon var och skakade på huvudet...

Och vi som var rädda att bli för pretentiösa...



Här nånstans känner jag mig rätt nöjd att vi delat upp Sonny och Jonny i två olika kategorier. Så att ni inte tror att hon är jag och jag är hon. Det vore jobbigt, nu då vi gått och blivit offentliga och allt.


ett av de äckligaste klipp jag sett (tillsammans med 2 girls 1 cup). ljudet behövs för helhetsupplevelsen


A men du ra


vad väntas?


Sonnys fobi.

Det finns ingen anledning att inte fortsätta på det inslagna spåret.

Nu gott folk, ska jag outa min fobi. Det är inte helt självklart för mig att göra det. Inte för att jag skäms för den eller så. Nej, det är helt enkelt så att ju färre som känner till den, desto färre kan utsätta mig för den i ren djävulskap. Men nu då vi ändå håller på så...

Jag mår sjukt dåligt av lösa naglar! Inte lösnaglar som man köper på KICKS eller så. Nej, lösa naglar man får av att tappa parkbänkar på tårna eller spela fotboll eller sånt.

Jag börjar gråta av bara tanken. Jag mår illa och börjar kallsvettas. Och eftersom jag skriver om det nu så tänker jag ju på det och... ja, ni fattar. Därför kan jag inte skriva mer nu. Eller lägga upp en bild som man måste göra på bloggar. Eller försöka bringa klarhet i var fobin har sitt ursprung.

Fan ta den som försöker använda det här mot mig någon gång.


att skapa en fobi


min fobi är alltså nålar (som i sprutor).

jag har även en annan fobi som jag själv skapat. mot såna där ordtävlingsprogram på TV.
såhär gör du:

  1. klargör vad du vill avsky
  2. intala dig att så fort du tittar på det kommer något otrevligt att ske
  3. gör allt du kan för att (när du kommer i kontakt med föremålet, för det måste du göra) snabbt komma bort från föremålet, utsätt dig inte för lugnande tankar.
  4. när du kommer i kontakt med fobiföremålet hyperventilerar du
  5. när du pratar om föremålet hetsar du upp dig och avskyr
Voila!

ska också kommentera "glamm"-rubriken. det är inte det att jag inte skulle skriva glam med ett m om jag menade glam. nu menade jag glamm som förkortning av glammighet, glamma, svenneglammo. inte som glamour. fattar ni. även om det ser retarded ut! Basta!

Paddan

Jag iPaddar. Modernt.

Satan

Jag visste inte att jag saknat våren så mycket. Så ja, hej balkongen!

Hallå glamm?

Åh gud min skapare jag är utanför banan.
Ska riva av plasten på nya Elle och insupa.
Har cirkus en kvart på mig, sen är det bajsdags.


Loci Loci


Vem ska annonsen (Loci Loci alltså) som just dök upp här nedan egentligen locka?

"var är din man just nu?"


Förresten: Jimmy den andre välkomnade mig med en spottloska på nästa dagis.





Häftmassa

Jag hade två Jimmys att tampas med när jag var liten. Jimmy the first försökte lura mig att häftmassa var tuggummi. Han kom in på toaletten när jag skulle kissa (man fick inte låsa på dagisets toalett) och berättade det. Väldigt övertygande. Jag som redan var insatt i detta lyssnade bara och konstaterade att jag aldrig mer skulle gå på toaletten på dagis. Mycket logiskt.


Om ögonskuggor.

De senaste 6 åren har jag bara handlat ögonskuggor på Make Up Store. Många och färgglada.

Men idag gjorde jag något totally crazy! Jag valde nedervåningen på Åhléns city. Jajamän, där smög jag runt bland L'oreal, Isadora, Max Factor, Mabyline... ja, till och med Viva la Diva. Och så slogs jag över hur ögonskuggeutbudet kraftigt minskat sen sist. Istället verkar de flesta satsa på bassmink som puder, rouge och mascara.

Så jag undrar... När hände detta?

Hur som helst så kom jag i alla fall hem med en vit skugga från Max Factor. Och ett turkost nagellack från Viva la Vida. Återigen inser jag att jag inte gillar höstens mode. Det ser ut om om jag lagt på ett lager häftmassa på naglarna ju!



Vasst ska de va.

Vissa väsentliga detaljer skiljer mig och Jonny åt. Ofta är dessa varandras raka motsatser. Jag antar att det har med balansen att göra.

En av dessa saker är i alla fall hur vi ser på det där med nålar och sprutor. Hon får yrsel, jag får kickar.

Relevant

Jag får kväljningar av:

  • inandas andras cigarettrök
  • långa naglar på män
  • att spotta tandkräm
  • människobajs
  • att hålla en pryl i käften när man inte har nån av händerna fria
Jag får yrsel av:

  • att se nålar som ska in i hud
  • att se nålar som är inuti hud
  • att tänka på sprutor
  • att ta sprutor eller blodprov
  • akupunktur
  • benbrott
Ja, se där, nu ringer det i öronen och jag kippar efter luft.

lite så...
sen kan jag dra några fula namn:

Strage, Nuder, Kukkonen, Bökman







manikyr enligt Malkin


Han ska heta Ingegerd

Idag kl. 14.00 kommer jag att befinna mig på Danderyds BB i Stockholm. Istället för att låta den obefintliga pappan att filma det hela så har jag med mig ett helt tv-team.

Åååh så jag ser fram emot att krysta framför kameran...


Ang. Bralla återigen:

Checka Disneys subliminal i lilla sjöjungfrun. (Prästen blir lite till sig i brallan under vigseln)


Ang. Bralla igen.

Ja, mönstret på den bruna brallan är snygg men vad man kan konstatera är att de i alla fall inte är smickrande för figuren. Big-Ass-Otränad-Vadmuskel here we come!

/KnivsöderBönorna

Ang. byxorna.

Ja, jag har provat dem och jag tycker att de är extremt sköna. Och ja, jag blir smått nostalgisk då jag tänker på nittionalet. Men kom igen, det här är inte snyggt.


Förlåt Weekday och Monki, I still love you guys.

Och ja, jag är fullt medveten om att jag förmodligen kommer att äga ett par innan sommaren är slut.

Vill du?

Igår var jag på en såndärn kändispremiärgrej, anordnad av Johan Petré. Det avgick ett specialchartrat gorillatåg från Stockholm C till Kolmården, där vi frös arslet av oss, såg coola djur och hade det allmänt trevligt.

Mitt i djurparken såg jag denna skylt, och jag kunde inte låta bli att undra om Kolmårdens pr-byrå inser träffsäkerheten.


RSS 2.0